söndag 23 oktober 2016

okej listor är typ min favoritgrej att svara på. gissar på att det är för att jag ÄLSKAR att berätta om mig själv för att jag är SÅ. HIMLA. EGO. brukar t.ex. när jag har tråkigt sitta och svara på olika listor jag hittar på tumblr för mig själv i mitt huvud???? så bjussar på en från sandys blogg (är det ok för mig att kalla henne sandy även fast jag ej känner henne personligen? har faktiskt läst hennes blogg sen jag va 12 så ger mig själv tillstånd) 

på restaurangen: 
får jag oftast ångest för tar rätt lång tid för mig att bestämma vad jag vill äta, särskilt om det är på ett ställe jag aldrig varit på förut. tar sällan risker och beställer ALLTID in något jag vet jag kommer tycka är gott. beställer liksom alltid samma rätt om jag går någonstans jag varit förut för skulle inte riskera att beställa in något annat för tänk om det inte är lika gott som det jag brukar äta. skulle inte säga att jag är direkt kräsen med mat men antar att jag är det när jag tänker efter? oftast när vi är ute och äter i stora grupper eller med människor jag ej är 110% bekväm med beställer jag in något "normalt och enkelt" för är rädd att de ska döma min mat? ett beteende jag vuxit ifrån rätt mycket men fortfarande tänker på. verkligen så himla sämst. 

på nattklubben: 
puttar jag alltid bort dryga snubbar och ger mördarblickar till de som kommer för nära. dansar skitmycket och glömmer bort att röka, gå på toa eller köpa drinkar för "kan ej missa en bra låt". likadant på fest. skulle aldrig någonsin välja att typ hänga i köket eller socialisera mig med främlingar före DANS. lydia sa så klockrent en gång "all day at work i have to socialize and be nice to people, why would i wanna do that on my nights off". PREACH. får all min exercise från att dansa på klubb/fest. 

i klädbutiker: 
BLIR JAG SÅ STRESSAD. i alla fall om det är rea på typ topshop. får panik för vill inte missa någonting så jag stressar upp mig själv. måste liksom gå igen v a r e n d a klädstång för TÄNK OM det finns något jättefint och jättebilligt i min storlek som jag bara mååååste ha. annars ÄLSKAR jag att gå på stan. vill helst göra det varje dag, ger mig så mycket pleasure även om jag inte köper någonting. 

på flygplan: 
somnar jag oftast innan planet ens lyft pga flyger samma sträcka fram och tillbaka till sverige minst tre gånger om året så känns tryggt nog att sova igenom både start och landning. 

på café: 
dricker jag alltid cappucino men fikar så sällan här, saknar verkligen fikakulturen i swe med gratis påtår och kanelbulle/kladdkaka med grädde/chokladboll. saknar till och med gräddiga bakelser som man aldrig fikar på? 

i skolan: 
var jag förmodligen en pain in the ass till mina fellow klasskamrater för snacka mest skit och tog så mycket plats. var flitig när det kom till uppgifter jag tyckte va kul men sket fullständigt i det jag inte brydde mig eller var det minsta intresserad av. skolkade jättemycket från spanskan, idrottslektionerna och matten i gymnasiet. mina tre hatämnen. 

i matbutiken:
handlar jag nästan bara frukostmat och grejer som går att frysa in/inte blir dåligt om det blir liggande i kylskåpet eller skafferiet en längre tid. äter nästan aldrig hemma och om jag gör det blir det något så simpelt som möjligt för hatar att laga mat. 

på morgonen: 
är jag aldrig uppe före tio om jag inte måste. ligger helst kvar i sängen länge och kollar mobilen. önskar alltid att jag hade en betjänt som kunde komma upp med frukost så jag slapp resa mig. 

på kvällen: 
är jag pigg och vill hitta på grejer! vill alltid hitta på grejer, alltid alltid. och vill alltid umgås för är så himla sällskapssjuk. har svårt att acceptera att livet inte kan vara kalaskul hela tiden, lider verkligen av sån fear of missing out även om jag sitter hemma en tisdag och vet att alla andra också gör det lol. 

just nu: 
är jag på jobbet och gör nattskift, vill såklart bara hem och sova men ska hämta mer kaffe och kolla gilmore girls. älskar gilmore girls. det enda jag vill prata om. tycker dock det är jobbigt att vänta på att lorelali o luke ska bli ihop för come on det måste väl ändå hända? nån annan förresten som kollar och vill diskutera med mig? ingen bryr sig nämligen när jag försöker berätta :(

söndag 16 oktober 2016

lite bilder från senaste tiden, egentligen utlovade till förra inlägget och förmodligen extremt efterlängtade men come on who can blame me. har bara ork och plats i hjärnan för en sak och det är gilmore girls (kär i jess<3) 
så, har börjat projektet "bli blond 2k16" och går bättre än förväntat! har ju aldrig blekt håret förut. ser sååå fint ut på första bilden men irl är det mer som till höger. tur att tjejen bakom mig also known as lyd also known as my future roomie är frisör och ska ta itu med detta så fort jag har pengar igen :----) 




som jag nämnde förut så är min angel KB här med sin klassis magda. de hyr ett ASFINT rum i en ASFIN lägenhet. vi dricker mest vin, festar, beställer mat, kollar film och sånt. sover mellan de i deras king size bed minst en gång i veckan hehe. tror inte nån förstår hur jävla skönt att ha de här efter fucking kaos in da soul hela sommaren. 
en bra outfit :----)

okej nu va det slut. ville väl mest ha som bevis att kajsa är här och jag faktiskt är blond. slänger också in lite bonusporr på hazz från another man, TÄNK vilket gulligt par vi hade varit eller hur. 

på ett sätt är det väldigt skönt att stänga ute alla känslor som är relaterade till ALLT som har med alla sorts relationer att göra men det börjar sippra igenom lite nu. krampar lite efter någon annans händer på min kropp och vill bara bli ÄLSKAD på ett rättvist och fint sätt istället för att vara en oärlig hemlighet som är fel på alla moraliska plan. jag vet att det inte definierar hela min personlighet men jag lever i en sån otrolig skuld att jag ibland inte kan röra mig. försöker springa ifrån problemen men det är svårt. försöker stänga ute allt som har haft med det att göra men det är också svårt. längtar tills detta helvetsår är slut och till att börja om på nytt. vill att allt ska glömmas och allt ska spraka 2017. har hektiska månader framför mig men tror bara det är bra. 

nu ska jag till pompoko o äta middag. ha en fin söndag o tack för att ni läser 

xx

fredag 14 oktober 2016

hej hörrni. så klart mycket som har hänt sen sist. min favoritmånad tog slut och dagen efter sista kvällen vi sågs blev jag blond. bestämde mig för att blondies don't cry och slutade gråta. i alla fall så det syntes. sen kom kajsa hit och literally saved my life som den angel hon är. nu sitter jag här tillbaka på jobbet efter några dagars feber. har pms from hell och grät när jag läste detta som lena dunham skrivit, slog mig lika hårt som när jag bankade på hans bröst med nävarna hårt knytna och skrek alla fula ord på engelska jag kunde komma på. 

"my friend waited outside the door while I dunked the strip into the pee. when it was negative I felt only sort of happy. after all, being pregnant with your child would have been a good excuse to talk to you again"  

anyway, igår flyttade jag från mitt pyttelilla rum på vine street hem till lyd för en två veckor lång sleepover innan vi flyttar in i vår nya lägenhet på dyke road. vill helst av allt bara flytta NU för orkar inte vara i nån himla limbo och bo i mina väskor och vara utan alla mina grejer men nu är det så. försöker lära mig att acceptera sånt jag inte kan påverka. liksom viktigt att ha perspektiv på grejer och inte leva i nån himla tro om att världen cirkulerar kring mig och skulle gå under om jag dog. ett steg närmre vuxenlivet (jag vill inte dit). tycker inte så värst mycket om oktober i detta land för träden brinner inte som i sverige, men halloween-skyltningarna i alla affärer makes it up och får min stressade och sorgsna själ att bli lugn. trots allt så är ju halloween min bästa tid på året so it's time to shine with it.  

har egentligen bilder att visa er men jag har 0% ork till något sånt trots att en blogg utan bilder är rätt så trist faktiskt. här får ni en i alla fall, sånt jag gör på jobbet som får männen i suit vid skrivborden bakom mig att titta snett.